you are my lucky visitor no :

hawtie and cutie followers ;)

01 July 2011

single? no probs!

baby, u and ur friends are jsut the same. u know, bmuke2?? haha well i know all this will ahppen since early b4 sume nih jai. well u know my instinct salu ta salah :) but sokay! people made mistake, n u should know dat aku ta bkenan gn manusia2 spesies ape pun bley. ape pun ta bley tape, jgn ape pun bley!

kau untung siaa kawan gn aku yg ta pnah wat ko skit kpale, kawan2 aku ta pnah campur hal kite. dpt turn ko?? hahaha. mls na ckp :)

yg ko ni plak, hah asal?? asal?? da tade pape wat la care tade pape. ni tak, ary2 text lg? na pinjam duit bagai! amboi banyak cantik muka ko yg cantik sgt tuh! ingt dy ape? bank ngare? da r mlot jahat, de aty ag na ckp org lain jahat! adoii mcm ckp kat cermin! stress taw aku stress!!!!!

so skag na ape? na single pls! yeah if im single, i should be the happiest single lady in da whole world! but with a lonely feel a bit! yes, just a bit. haha. ok mls layan, bye!!

3 comments:

  1. yela tu.. jgn hydar tgk lisa menangis2 sudah. HAHA

    ReplyDelete
  2. muka tu dah cute ke? HAHAHA

    ReplyDelete