you are my lucky visitor no :

hawtie and cutie followers ;)

12 March 2010

video panas aku achai and fyna.haha

eh eh eh !ape seyh aku ne..smlm aku ckp result aku 5A??haha typing error la..bkn 5A,5B..oke la..2 dpt B+..teknologi binaan aku gn app sains aku ta silap..wakaka !tekno aku B+ en,mcm ta caye.aku dgn ta bace buku tym tuh bley memen kat uma fyna,on9 kat uma dy sampai bjoget2 buley dpt en B+ en tekno aku..ahaa !tp syukur alhamdulilah la.kedit bsepah2.tp tuh la,ade E la plak..grr..tp tapew,kene gak syukur oke :)

err na smbg cte sal amek rslt ne.smlm kat skola,aku gn mickey kul 10.10am da tecongok kat pan skola SDJ.mmbe1 aku sume ade yg gh otw la baru na mgon tyto la.waa besh !yeye smlm kul9 da na ade kat skola.ahaa !tp tape la,na wat cmner kan.but cyan my mickey,kene tunggu smpai 11.45 na g amek result dy..hehe..lau aku tawu ckgu skola aku tuh na bbel2 aku g tmn dy amek result dy dlu aw.eh then mase aku na blah,aku jmpe why !haha..why,imissyouu !wndu na kacau2 why lau why lalu pan kls lisa..haha gedik tawu !then jmpe la dak2 lame skola aku..agk teharu taw sbb kan da lame aku ta jejakkan kaki kat skola tuh,bila skali masok,peh terimbas kembari mmori lalu.haha.

err then pegi soping kat jusco tebrau sampai ta hengat !harus er ?harus la..tension2 kene g seronokkkan diri pula..err kps rakan2 diskola tuh,maap sy twos blah cmtuh jew er,harap ngerti mngapa sy terburu2 pulang yerr smlm..dan achai,im sori to u too..ta sempat lgsg siaa na jmpe ko but baby,u look so sweet taw smlm pkai baju kbaya tuh,mka suke nyah !ahaa :D

nty la,free2 lg kite meet oke ?sabtu ne aku na g keje kawen macik fyna,i'Allah la aku pegi en,da owg jmpot..pto t aku try la g tmpat keje achai ke uma achai ke.hee..klo newok chai,aku snggup merenangi lautan samudera smate2 utk ko aw !haha.tp klu ko ta syg aku gak tataw la pe aku na ckp da taw :pp

eh aku taching gn dy,sape ??dy la..yg salu mcj aku mcm owg ta pham bhase..sememangnyerr aku ne paling tasuke klu aku bbel panjang tp owg ta pham.ape yg ssh sgt ??jgn la mcm tiang lampu kat tepi jln yg tegak na mampos tuh !aduii klu na kwn gn aku,jadik la yg memahami,jgn jadik mcm owg bngok yg asyik na tanye knape,er ?yeke ?f*** dat oke !grr..da smlm aku emo2 en..ahaa!sakit aty beb aku !geram pun ye,aku da la berangen mseng2 na tanye result aku smlm pto dak uh bley mcm ta pham bhase lak en !tape,aku sbr je.nty lame2 aku blah baru dy tawu.huh ! (-__-')

eh ehe eh..and i put a vdeo mase tgh spm dlu.vdeo ne diambil lam bilik fyna,kat uma lame dy.and dirakamkan oleh si gebu siti hajar !haha..ouh i miss this tym..kegedikkan kecomelan yg terserlah kan mase zmn2 skola2 dlu..haha..actly mase ne gh dgr vdeo tektonik kat hp achai then ttbe mcm na tiru owg tuh jget tp haram !same abes kan..haha !tah pape jew kan kitwg jget..haha dan wndu pula utk merabe2 mereka.dlu zaman2 skola dowg ne mmg suke sgt men rabe2..tataw asl..haha !tade keje..ouh i miss my schoolhood :(
wndu zaman gila2 dan agak merbahaya dlu..haha enjoy :)

video

2 comments:

  1. hahah..sengal dimate kau seronok di mate kami..blom abes SPM da suke gile,mate ta dpt result sume muke cam haram J :DD

    ReplyDelete